Dutch – Andreas Klamm Sabaot

Dutch – Andreas Klamm Sabaot

Andreas Klamm Sabaot ook bekend als Andreas Klamm en Andreas Klamm Sabaot is geboren op 6 februari 1968 in de stad Ludwigshafen am Rhein in Duitsland. Hij is een afstammeling van een Tunesisch-Franse en Duitsland familie. Sinds 1984 is Andreas Klamm Sabaot werkt als journalist, verslaggever, correspondent, TV Producer, Radio Producer, Media Producer, kunstenaar, gastheer en presentator op de lokale openbare TV en Radio TV IBS Liberty, die is opgericht in 1986. Hij is de auteur van 11 boeken. Hij schreef en zijn boeken gepubliceerd in het Engels en Duits. Andreas Klamm Sabaot presenteerde de eerste tv-shows en radioprogramma’s, toen hij 16 jaar op de lokale kabel-tv in Duitsland was.

andy1

Andreas Klamm Sabaot werd een slachtoffer van drie ernstige ongevallen. Sinds 1998 is hij is uitgeschakeld en zijn gezondheidstoestand ernstig zijn. Hij maakt zijn muziek in een rolstoel. Hij is in staat om het toetsenbord te spelen en is actief als toetsenist.

Voor Radio IBS TV Liberty heeft hij geproduceerd sinds 1986 1000 Tv-programma’s en 1000 radioprogramma’s. Sommige van zijn TV Productions en Radio Productions Andreas Klamm Sabaot presenteert op zijn You Tube Channel (http://www.youtube.com/andreasklamm).

De kunstenaar heeft een aantal bedrijven in Duitsland en in het Verenigd Koninkrijk opgericht en werkt zowel in het Verenigd Koninkrijk en in Duitsland. Hij is ook de oprichter, directeur en hoofdredacteur van 12 non-profit organisaties, zoals British Newsflash Magazine, Radio TV IBS Liberty, IBS TV Liberty, IBS Independent Broadcasting Service Vrijheid, Vrijheid en Vrede NOW! Human Rights Reporters, ISMOT internationale sociale en medische Outreach Team, IRSC wereldwijde International Refugee Support Community, bragersonet Braziliaanse Duitse Solidarity Network en andere verenigingen

In januari 2016 heeft hij zijn extra carrière als musicus, muziek producer, zanger, songwriter en componist gelanceerd. In februari 2016 heeft hij 24 singles en drie albums uitgebracht muziek. Hij is de componist, tekstschrijver, zanger, auteur, muziekproducent, muziek video producer van zijn muziek producties. Meer informatie is beschikbaar op www.andreasklammsabaot.com.

Het genre van zijn muziek producties zijn Alternatief, Elektronisch, Pop, R & N, rock, Alternatieve rock, jazz en klassieke muziek.

De belangrijkste motto voor de Music producties van Andreas Klamm Sabaot heet “Muziek zonder grenzen om te genieten en te vieren”.

studio467luma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s